Termeni si Conditii

INTRODUCERE

F olosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.stuparulonline.ro, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.

Date personale, cookie

StuparulOnline.ro nu salveaza in niciun fel datele personale ale utilizatorilor ce folosesc site-ul si nici nu foloseste cookies. Nicio data trimite prin intermediul formularelor de contact nu sunt stocate sau folosite in niciun fel.

Disclaimer & copyright

A rticolele si pozele prezentate, sunt proprietatea site-ului www.stuparulonline.ro si al autorilor. Reproducerea lor fara acordul proprietarilor de drept, este strict interzisa . La realizarea siteului , pot fi folosite imagini si informatii cu caracter public . Daca esti autorul unui astfel de text sau imagini, si nu doresti sa apara aici, trimite-ne un mail la adresa copyright@stuparulonline.ro in care sa mentionezi pagina unde apare imagine/text.

Disclaimer & copyright

S tuparulOnline isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. De asemenea, StuparulOnline isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, StuparulOnline isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la contact@stuparulonline.ro sau vizitati sectiunea de Contact